Pienryhmätreenit

Kuntosaliharrastuksen aloittamiseen tai sen eteenpäin viemiseen valmentaja on usein enemmän kuin paikallaan. Nyt siihen on mahdollista myös kerätä oma treeniporukka esim. ystävistä, kavereista, tuttavista, työporukasta jne. yhteensä 4-6 henkilöstä. Porukassa treenaaminen on mukavaa, motivoivaa ja tietysti myös edullisempaa. Samalla saat kuitenkin tehokasta yksilöllistä ohjausta. Pienryhmävalmennus sopii aloittelijoille niin miehille kuin naisille vaikka sekaryhmänä, nuorille (yli 15v), seniori-ikäisille tai kokeneemmille treenaajille. Jokaiselle porukalle teen tarvittaessa treeniohjelman tason ja tavoitteiden mukaan, ja hinta tapauskohtaisesti sisällön mukaan. Pienryhmävalmennuksista ja -treeneistä muutama esimerkki hintoineen alla. Toteutusmallien alla palautteita pienryhmävalmennuksistani.

BASIC 1

 • Treeniohjelma (2 jakoinen kuntosaliohjelma sekä suositukset ja ohjelman aerobisiin treeneihin eli peruskestävyyslenkeille (ei pakollisia), ohjelmasykli kestää 3kk.
 • 2 kpl treeniliikkeiden opastusta (2-3 hlö kerrallansa) kesto n.90min/krt . Ohjelman kaikki liikkeet tulee käytyä perusteellisesti läpi, jolloin oppiminen tehokkaampaa yksilöllisemmässä ohjauksessa.
 • 4 kpl yhteistreenejä koko ryhmälle kesto n. 90 min/krt
 • Treeniä tukeva, suuntaa antava kevyt ruokavalio-ohjeistus ja opastus.
 • Halutessanne hyvinvointiluento joko treenien jälkeen tai erikseen pidettynä
 • Whatsup/meili-tuki 2-3 kk ohjelman ajan.
 • Treeniohjelmaan tehdään viilauksia yksilöllisesti tarpeen mukaan.
 • Huom ! ei sisällä kuntosalimaksua.

HINTA 189,- /hlö

PRO 1

 • Neljät treenit valitsemalla 1 teemoista kerralla esimerkiksi kyykky, maastaveto, selkä, rinta, hartiat, kädet, keskivartalo
 • käydään perusteellisesti ja yksilöllisesti ohjaten tekniikat, lihasten aktivoinnit ja vinkit tehokkaaseen treenaamiseen.
 • treenien kesto 60-90 min
 • ryhmän koko 4-6 hlö (jos 6 apuohjaaja mukana)

HINTA 120,- /hlö

PRO 2

 • Kahdeksat treenit esimerkiksi teemoilla kyykky, maastaveto, jalat/pakarat, selkä, rinta, hartiat, kädet, keskivartalo
 • käydään perusteellisesti ja yksilöllisesti ohjaten liikkeiden tekniikat, lihasten aktivoinnit ja vinkit tehokkaaseen treenaamiseen.
 • treenien kesto 60-90 min
 • ryhmän koko 4-6 hlö (jos 6 apuohjaaja mukana)

HINTA 240,- /hlö

PAINONNOSTO 1

 • aloittelijoille
 • neljät treenit teemoilla tempaus, työntö, apuliikkeet 1 ja 2. Apuliikkeiden treeneissä hiotaan tempaus ja työntötekniikkaa lisää.
 • käydään perusteellisesti ja yksilöllisesti ohjaten liikkeiden tekniikat ja vinkit tehokkaaseen treenaamiseen.
 • treenien kesto 60-90 min
 • ryhmän koko 4-6 hlö

HINTA 120,- /hlö

Ota yhteyttä jos tämän tyyppinen juttu kiinnostaa https://marikakoskelakontu.com/contact/
tai viestillä/soittamalla 0405560992

HUOM! Suuremmille ryhmille (6-12 hlö) treenien suunnittelu ja veto oheisluentoineen onnistuu myös. Näissä käytän apuohjaajaa, jolloin treenit toimii tehokkaasti ja niistä saadaan enemmän irti isommallakin porukalla.

PALAUTTEITA PIENRYHMÄVALMENNUKSESTA:  

” Marika on todellinen ammattilainen ja osaa kannustaa ja ohjata asiakasta asiakkaan lähtötilanteen hyvin huomioiden. Marikalta löytyy vaihtoehtoisia treeniliikkeitä ja paljon sovellustapoja sopivien liikkeiden löytämiseksi asiakkaalle.”

”2-4 hengen ryhmän ohjaaminen luonnistuu Marikalta todella hyvin. Itse ihmettelee, kuinka sujuvasti useamman ihmisen ohjaaminen yhtäaikaisesti onnistuu vieläpä niin, että jokainen pystyy tekemään treeniä tehokkaasti. Voin lämpimästi suositella Marikan ohjauspalveluita! ”

” Kiitos Marika jo tähän asti ohjauksesta! Mun mielestä toimiva konsepti, voisit hyvin vaikka markkinoida enemmänkin jos itse oot kokenut hyvänä pienryhmän ohjaamisen. Meidän porukka tunsi entuudestaan, mutta enemmän toki tullut yhteisöllisyyttä meillekin tämän myötä, kun yhdessä tsemppaa ja treenaa. Voisi tuoda muillekin verkostoimisen mahdollisuutta.

”Lähdimme neljän henkilön porukalla hakemaan ammattilaisen apua saliharrastuksen aloittamiseen. Oma toive oli saada pysyväksi jäävä liikuntaharrastus tuomaan lisää energiaa ja jaksamista ihan perusarkeen. Kävimme pareittain ensin läpi 2-jakoisen treeniohjelman alkulämmittelyineen, jolloin saimme hyvin perusteellista ja yksilöllistä ohjausta liikkeiden tekemiseen oikeaoppisesti. Tästä jatkoimme treenejä kerran viikossa ohjatusti sekä toinen kerta viikkoon omatoimisesti porukan kesken. Salille lähtöä helpotti se että aina oli joku kaverina porukasta mukana treenaamassa. Treenikerta toisensa jälkeen olo oli yhä innostuneempi. Marika sai hyvin ja sujuvasti treenit rullaamaan vaihdellen meitä toiminnoista toiseen vaikka meitä oli kerrasta riippuen 2-4hengen porukka treenattavana. Ja kokoajan oli kuitenkin tunne että otit meidät yksilöinä huomioon. Lisäksi koen tärkeäksi että opeteltiin ymmärtämään mitä oikeasti tehdään ja millä lihaksella tehdään”

”Se että aloitettiin pienen porukan kanssa  treenaaminen Marikan opastuksella oli varmasti itselle sopivin tapa aloittaa saliharrastus. Kynnys aloitukseen oli huomattavasti matalampi ja omatoimisissä treeneissä kun oli kaveri mukana oli salille lähtö helpompaa ja lisäksi liikkeet muistuivat paremmin mieleen kun porukan kesken tehtiin. Nyt ollaankin hyvää vauhtia tavoittelemassa oikeita oppeja ja saamassa rohkeutta itsenäiseen treenaamiseen jotta salilla käymisestä tulisi säännöllinen elämäntapa. Suosittelen kyllä porukan mukana aloittamista ammattilaisen johdolla mikäli salille lähtö tuntuu syystä tai toisesta hankalalta yksikseen.”  

”Lähtötilanne oli siis se, että hirveästi ei minkäänlaista jumppa/salitaustaa ole ollut ja ajatus salille lähtemisestä jännitti paljon. Ensimmäisen kerran jälkeen oli kuitenkin helpottunut fiilis, että kyllä tästä varmasti pysyvä harrastus voi tulla”

”Olen ollut erittäin tyytyväinen kaikkiin ryhmätreeneihin ja oikeastaan jokaisen kerran jälkeen innostus vain kasvaa. Erityisen mukavaa on, kun onnistuu jossakin suorituksessa ja saa siitä positiivista palautetta. Tottakai koen myös tärkeänä, että korjataan myös, kun tekee väärällä tekniikalla tai muuten löytyy jotakin parannettavaa.”

”Henkilökohtaisena tavoitteena oli, että salilla käymisestä tulisi pysyvä harrastus ja siitä saisi virtaa ja jaksamista arkeen. Tämä tavoite tuntuu ainakin tällä hetkellä täyttyneen. Kiitos Marika, olet huippuammattilainen”

”Kuukauden verran yhteistyötä takana; ohjausta kuntosaliharjoittelun saloihin. Sun ohjauksessa on ollut turvallista aloittaa. Oot ammattitaitoinen, perusteellinen ja tosi miellyttävä personal trainer. Tuntuu, että ollaan hyvissä käsissä! Oon super tyytyväinen, että aloitettiin nämä yhteistreenit sun kans. Ryhmässä on hyvä tsemppi päällä. Treenit on olleet toimivia, hyödyllisiä ja inspiroivia! Sulla on mieletön taito ohjata ryhmää ja silti huomioida jokainen yksilönä, omine rajoitteineen. ISO kiitos jo nyt, vaikka vasta alussa ollaan! ”