Synttäriarvonnat

ARVONNAT SUORITETTU 03.12.2017, VOITTAJILLE ILMOITETTU HENKILÖKOHTAISESTI.

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE !

 

Joulukuun alussa tulee täyteen 2-vuotta personal trainerina. Kiitoksena ihanille asiakkailleni sekä teille kaikille muillekin treenaukssesta, liikunnasta ja hyvistä elämäntavoista kiinnostuneille ihmisille päätin järjestää Facebookissa ja Instagramissa  arvontaa. Palkinnot suunnittelin ”jokaiselle jotain” periaatteella ja niiden tarkempi sisältö löytyy alta. Arvontoihin pääset osallistumaan edellä mainituissa kanavissa tykkäämällä ja kommentoimalla ”2-vuotta” täyteen kuvan alle päivitykseeni.
Linkit niihin-> Facebook ja Instagram
Kaikki palkinnot arvotaan 03.12.2017 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Jos et ole vielä somessa arvontaan osallistuminen onnistuu myös lähettämällä s-postitse viestiä , linkki siihen ->sähköposti
Muistathan laittaa viestiin koko nimesi ja minkä palkinnoista haluaisit 🙂

A) Henkilökohtainen treeni/kuntosaliohjelma ( 79,-)
Henkilökohtainen omien tavoitteidesi ja toiveidesi mukaan laadittukuntosali/treeniohjelma. Kuntosaliohjelmia teen niin aloittelijoille kuin edistyneemmille treenaajille (lihasta, kuntoa, voimaa, liikkuvuutta, rasvanpolttoa jne.) sekä juoksun ja hiihdon harrastajille harjoitusohjelmia kuntosalille lihaskunnon parantamiseksi.Treeniohjelma voi olla esimerkiksi kotitreeniohjelma tai vaikkapa harjoitusohjelma juoksuun.

B) Ohjatut treenit kuntosalilla ( 55,-)
Treenit kuntosalilla  joko oman treeniohjelmasi mukaan tai treeni toivomallesi lihasryhmälle. Tai liikkeiden tekniikkatreeniä  tai vaikkapa koko kropan treeni.  Jos olet aloittelija tai ensikertalainen kuntosalilla voidaan yhdessä käydä keskeisempiä liikkeitä ja laitteita läpi. Toisin sanoen toiveidesi mukainen treeni. Kesto n. 60-75 min. Ei sisällä kuntosalimaksua. Treenit Muhoksella LiikuntakeskusLaiffissa tai TähtiAreenan kuntosalilla tai Oulussa ClassicGymillä. Muille saleille treenit onnistuu rajoitetusti (täytyy neuvotella erikseen).

 C) Ruokavalio (29,- -99,-)
Ruokavalio on henkilökohtaisesti juuri sinulle laadittu ruokavalio. Joko tarkka ruoka-aineiden punnitsemiseen perustuva tai suuntaa antava rennompi ruokavalio, tavoitteidesi mukaan molemmat. Ruokavalion saat sähköpostilla.

D) Forcen lisäravinnepaketti ( n.60,-)


Minun valitsemani FORCE:n lisäravinnesetti, joilla tuet optimaalista kehitystä ja lihaskasvua sekä palautumista treeneistäsi. Paketti sisältää laadukasta ForceWhey100 heraproteiinia,  Force Carbs hiilihydraattilisän sekä  Force EAA DrinkMix- juomajauheen.
Lisätietoja tuotteista ->http://www.sportsnutrition.fi/

E) ALFA ja DeLight- välipalapatukkapaketti ( n.30,-)
Sisältää paketillisen huippuhyviä ja laadukkaita Alfa- ja DeLight välipalapatukoita (proteiinia tai energiaa päivääsi).
Lisätietoja tuotteista ->http://www.alfandelight.com/fi

 

Osallistukaa, tykätkää ja jakakaa niin mahdollisimman moni pääsee osallistumaan näihin arpajaisjuhliini ! Samalla myös minä saan jaettua liikunnan iloa ja energiaa puolestani mahdollisimman monelle ja ehkäpä innostamaan niitäkin, jotka vielä miettivät liikkeelle lähtöä 🙂

Kiitokset kauniit kaikille asiakkailleni näistä kahdesta vuodesta, olette huikeita !

-M-


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s