Kotisivut julkaistu

Olkoon ensimmäinen aiheeni nämä kotisivut. Grand Opening. Oikeastaan olisi pitänyt tehdä tämä homma paljon paljon aikaisemmin, mutta ei tässä nyt enää hirveesti harmita. Onhan nämä nyt tehty, ja voi vitsi kun olen niin iloinen, että valmista tuli !

Blogia olen kirjoitellut aikaisemin bloggerin puolella (tosi vähän kylläkin), mutta nyt on tarkoitus siirtää koko homma tänne, aloittaa ”puhtaalta pöydältä”, ja olla huomattavasti aktiivisempi kirjoittaja. Aika kysymyshän se tietenkin on, toivottavasti sitä riittäisi tähänkin 🙂

Suunnitelmissa olisi kirjoittaa postauksia lähinnä treeneistä. Tässä kohtaa onkin vielä hyvä lisätä, että  blogipostaukseni ovat mielipiteitä, subjektiivisia kokemuksia ja suosituksia omiin kokemuksiin pohjautuen eivätkä perustu tai sisällä viitteitä tieteellisiin tai virallisiin tutkimuksiin. Höpinää siis treenistä eri muodoissaan ja ehkäpä jotain muutakin.

Iloista ja treenintäyteistä syksyä Sinulle !

-M-

open

 

 

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s